Om oss

Flexflock erbjuder ett följsamt, hållbart och sammetslent flockat material för alla ytor som ska tåla lite mer. Det dämpar ljud och minskar friktion samtidigt som det isolerar. ​

följsamt & hållbart partnerskap

Flexflock är ett serviceinriktat produktions- och idéföretag som älskar nya utmaningar. Vi strävar efter att hitta exakt rätt design och erbjuder snygga, hållbara och effektiva lösningar för våra kunders behov. Samarbete är A och O och vi värdesätter långa och spännande partnerskap som låter oss utvecklas tillsammans med våra kunder. 

ett slitstarkt erbjudande

Vi tillverkar små och stora detaljer, allt från inredning i mindre utrymmen som handskfack till hela tapeter och ytskikt till ljuddämpande och isolerande mellanväggar. 

Anpassad produktion
Vi anpassar produktlinjer och och utvecklar nya tekniker för varje nytt ändamål – för både små och stora produktioner. Hos oss kan du beställa från enstaka till oändligt många enheter.  

en lång flexibel historia

Flexflock bildades 2003 i Tibro. Grundaren Erkki och Kaj har lång erfarenhet av flockning. Redan i slutet av 80-talet flockades neonfärgade cykelhjälmar i Tibro för att skeppas till Tyskland. På 90-talet upptäckte designers och produktutvecklare inom fordonsindustrin fördelarna och flexbiliteten med flockat material. Än idag står bilindustrin för stora delar av vår produktion. 

Hitta till oss!

Flex Flock System AB

Fabriksgatan 5
543 50 Tibro

0504-133 00
erkki@flexflock.se