flexibel form

Behöver du ett mjukt följsamt kreativt skönt material?

Flexflock erbjuder ett följsamt, hållbart och sammetslent flockat material för alla ytor som ska tåla lite mer. Det dämpar ljud och minskar friktion samtidigt som det isolerar. Flexflock funkar på alla ytor som ska vara mjuka, hållbara och snygga. Har du en idé eller en utmaning som vi kan hjälpa dig med? Hör av dig till oss!

Flexflockat material är mjukt som sammet som följer och omsluter på samma sätt som filt. Fördelen framför andra material är att det är mer tåligt och behåller sin snygga yta år efter år. Du kan använda Flexflock på alla former och ytor. Det är bara din fantasi som sätter gränser. Ring eller maila så berättar vi mer om alla möjligheter. 

Flexibelt & följsamt

slitstarkt & hållbart

Flexflockade ytor tål lång användning, hårda tag och hårt slitage. Det är ljuddämpande, vattenresistent och skyddande. Därför är det vanligt att exempelvis bilindustrin väljer Flexflock för att skydda ytor som både ska vara snygga, bekväma och hålla över tid. 

Flexflockat material dämpar både ljud och stötar. Ett bra användningsområde är ljudisolering i musikstudios eller i rum som har krävande akustik. Det dämpar också ljudet och skapar en mjuk, tyst stängning i lådor och skåp. 

dämpande & isolerande